bild Utställning på Leksandssparbank

 Det är i bankrummet det händer

– Drömmar och visioner förverkligas

Vernissage tisdagen den 11/4 kl 14.00-17.00 på Leksands Sparbank.

När elever från metallutbildningen på Leksands folkhögskola bjuder in till vernissage & utställning i Sparbankens nyrenoverade lokaler gäller det i dubbel bemärkelse. Bankrummet kallas även det rum där all drivning och formning av metallen sker. Här möts traditionella metoder och experimentiella tekniska övningar.

Mångfald av personligheter skapar också en mångfald av intressanta föremål. Med nyfikenhet och en växande kunskapsbank har eleverna utforskat olika material och tekniker. Här finns allt ifrån exklusiva smycken, korpus till föremål av återbruk och mindre ädla material. Vad är det som bestämmer ett föremåls värde?

Eleverna har arbetat med den skapande processen och utforskat såväl den konstnärliga aspekten som formgivning anpassad för produktion. Teknikerna som använts är många och varierande och eleverna kommer finnas på plats för att berätta mer för nyfikna besökare.

Utställningen pågår till den 28/4 2017GetAttachmentThumbnail

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s